donderdag 8 mei 2014

Charlotte Vandermeersch opnieuw journaliste in ‘Deadline 25/5’

 
Charlotte Vandermeersch opnieuw journaliste in ‘Deadline 25/5’

Actrice Charlotte Vandermeersch zal opnieuw de rol van onderzoeksjournaliste Marianne Smidt vertolken in ‘Deadline 25/5’, de reeks die het vervolg brengt van ‘Deadline 14/10’.

Het personage van de 30-jarige Vandermeersch onderneemt in het tweede deel opnieuw een hachelijke zoekactie. Aanvankelijk had de actrice schrik voor de ‘sequel-doem’. ‘Een tweede serie is altijd gevaarlijk’, zegt ze.
 
Maar die angst lijkt nu verdwenen te zijn. ‘Het is een hard en realistisch verhaal dat iedereen kan meemaken’, zegt de vriendin van ‘The Broken Circle Breakdown’-regisseur Felix Van Groeningen in Het Laatste Nieuws.

Wat we nog meer mogen verwachten van de nieuwe reeks? Marianne heeft een nieuwe vriend. Alles gaat goed, maar het drama van haar zoontje blijft haar achtervolgen en ze besluit om weer op onderzoek uit te gaan.
 
Net zoals in ‘Deadline 14/10’, krijgt het verhaal ook een politiek kantje omdat de verkiezingen eraan komen. De reeks zal acht weken voor de verkiezingen van zondag 25 mei 2014 van start gaan op VTM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten