maandag 17 februari 2014

Charlotte Vandermeersch: "Ik wil wel moeder worden, maar nu nog niet"

 
Charlotte Vandermeersch: "Ik wil wel moeder worden, maar nu nog niet"

In de nieuwe serie van Deadline 25/5 speelt Charlotte Vandermeersch opnieuw de hoofdrol. Alleen is personage Marianne Smidt geen ambitieuze journaliste meer, maar vooral moeder die waakt bij haar zoon die in coma ligt. Een zware rol, en dan was haar lief Felix Van Groeningen ook nog eens ver weg om zijn film te promoten.

Charlotte Vandermeersch "Het lijkt me één van de verschrikkelijkste dingen die je als moeder kunt meemaken: een kind dat in coma ligt en zweeft tussen leven en dood. Dat is een soort zwaard van Damocles, dat weegt heel zwaar. Dat personage leeft in angst en een rare roes van verdriet. Natuurlijk neem je dat mee. Het is net alsof ik tijdens die opnames niet in het echte leven leefde.
 
Alles wat ik erbuiten plande, leek te veel. En Felix was heel de tijd in Amerika om The Broken Circle Breakdown te promoten, terwijl ik het liefst bij hem wilde crashen 's avonds. Het was dus een heftige periode", vertelt Charlotte Vandermeersch zaterdag in een uitgebreid interview in Gazet van Antwerpen.

In het interview vertelt de sexy actrice ook over de uitreiking van de Oscars, haar muzikale plannen, de dood van haar vader, en over haar relatie met Felix Van Groeningen. "Ik wil wel moeder worden, maar nu nog niet."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten